Herr

Herrarna ska hitta tillbaka

Publicerad 2021-12-23 09:47
Stokki
Unga, framåtlutande och ambitiösa IFK Lidingö FK. Så vill IFK's herrar upplevas igen och arbetet har börjat med att åter bygga upp organisationen och truppen.

Under flera år har IFK Lidingö FK klättrat och utvecklats som ett lag där många unga spelare har slagit igenom och fått möjligheten att växa. Det har tillsammans med kulturbärare och ett par spelare utifrån varit ett framgångskoncept. Nu vill, enligt sportchef Magnus Bodsgård, klubben hitta tillbaka till den melodin.

-Det har varit ett mellanår vilket inte alltid är helt fel men nu börjar vi arbeta på olika fronter för att återigen lyfta fram herrlaget både i arrangemang kring laget och matcherna men också i vårt truppbygge. Staben med Lucas Karlsson, Bror Liw och Ricky Wedin är också med på vad vi vill och hur vi ska göra det.

Enligt Bodsgård är det inte bara en sak som behöver ändras utan det är en helhet där det ska synas vilken identitet som IFK Lidingö FK står för.

-Ja dels är det truppen, vi ska våga släppa fram spelare från vår egna verksamhet. Vi ska också vara noggranna med vilka spelare vi plockar in utifrån och vilken roll de kommer att spela i vårt lag både på plan och utanför. Sen ska vi se över arrangemang runt matcherna och försöka skapa lite mer happening kring våra herrar. Här har vi satt igång en process och söker också personer som är intresserade av att hjälpa till.

Laget ska spela en attraktiv fotboll som också ger resultat för att vara med och slåss i toppen av serien.

-Det ska bli spännande att följa Kuba (Lucas Karlsson) och hans fotbollsfilosofi, vi har i grunden en väldigt bra trupp för att spela en offensiv och publikfriande fotboll. Jag vet också att det är den typen av matchbild som Kuba kommer att sträva efter med ett varierat anfallsspel och högt intensivt försvarsspel.

Nu har truppen gått på ledighet och i januari kommer spelare att presenteras allt eftersom att truppen sätts. Vi ser fram emot en spännande säsong för IFK Lidingö FKs Herrar.

Md intersport 360x250 webshop
Md nyhetsbrevet  nov 2020
Md r d v rd banner svff 207x320
Md svenska spel
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub