Herr

Fredrik Bergman till Torns IF

Publicerad 2019-01-13 13:00
Fredrik bergman1
Den äldre Bergman-brodern är klar för division 1 med topplaget Torns IF.

Säsongen 2018 överraskade Torns IF många, laget från Lund var länge med och slogs om kvalplatsen till Superettan men slutade tillslut på en femteplats. Lidingöspelaren Fredrik Bergman som studerar i Lund har tillhört moderklubben IFK Lidingö FK de senaste säsongerna och spelat när han haft möjlighet men nu gör han en övergång till Torns IF.

Fredrik är fostrad i IFK Lidingö FK och gick till Djurgårdens IF inför U19. Där spelade han två säsonger och erbjöds sedan ett kontrakt med A-laget men valde att fokusera på studierna. Därför gick han tillbaka till oss i IFK. Han var med och vann division 3 och har under de första två säsongerna i division 2 varit med i träning och match när han varit hemma från Lund.

Vi önskar Fredrik och hans nya klubb ett stort lycka till under 2019.

För IFK Lidingö FK är det den andra spelaren som är klar för elitfotboll inför 2019. I början av veckan blev det officiellt att målvakten Jacob Widell Zetterström skrivit på ett ettårskontrakt med Djurgårdens IF. I Jacobs avtal finns dock med att han kan lånas ut till IFK Lidingö FK under säsongen om han inte står i Allsvenskan.

Md klubbshop 2019
Md matchen mot cancer  annons hemsidan  insamling cancerfonden
Md sponsorhuset
Md kontakta spelklar
Md ifk lidingo v nner
Md svenska spel
Md stodmedlem
Md namskylt laktaren
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub