Herr

Fredagskollen, avsnitt 9 – Vi står inför en engelsk vecka

Publicerad 2017-05-19 06:53
Me
Engelsk vecka, så kallas det ofta inom fotboll när tre matcher ska spelas under sju dagar. Inte nog med att vi nu står inför en engelsk vecka med match, lördag, onsdag och lördag, vi som tabellfyra ska möta både trean och femman under dessa sju dagar.

The Janne

I vanlig ordning så börjar vi veckans Fredagskoll med att ta en titt på "The Janne". Det kan ha varit säsongens vändning på träningen i tisdags när laget med bland andra Krsto Beko vände 2-4 till 5-4 på matchens sista tre minuter.

Toppen just nu:
19p Krsto Beko

17p Jacob Widell Zetterström (MV)

15p Max Rosen

13p Emil Gustafsson


Vi står inför en engelsk vecka

En engelsk vecka, tre matcher på sju dagar, då ställs truppens bredd på sin spets, men också vikten av att hålla spelarna fräscha. Men det räcker inte med att det är en engelsk vecka, vi ska också ta emot laget på platsen före oss (Karlslunds IF), och laget på platsen efter (FC Gute), däremellan gästas vi av BKV Norrtälje som haft det tufft i inledningen.

Två av matcherna spelas hemma, det är på onsdag den 24 maj som vi gästas av BKV Norrtälje och på lördagen kommer FC Gute på besök.


Status i truppen

För er som är uppmärksamma har en ny spelare dykt upp i truppen, det är backen Erik Wåhlin som anslutit. Erik spelar annars fotboll på Universitet i USA men är hemma i Sverige och valde IFK Lidingö FK tills det att säsongen i USA startar igen. I övrigt ser det mesta bra ut i truppen, Deniz Ökzüs har återigen hamnat på rehablistan, men är till viss del tillbaka i träning.


Vi ses på Lidingövallen

Missa inte kommande matcherna, vi behöver ert stöd!

2017-05-24 IFK Lidingö FK vs. BKV Norrtälje Matchstart: 19:30

2017-05-27 IFK Lidingö FK vs. FC Gute Matchstart: 14:00


Vi är #FotbollsÖN
Magnus Bodsgård
Assisterande tränare IFK Lidingö FK Herr

Md adid 20304960 md intersport 360x250 ifkl webshop a
Md nyhetsbrevet eaf2883  text
Md svenska spel
Md r d v rd banner svff 207x320
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub