Publicerad 2018-08-07 17:50
Powers1
OBS: Bilden är inte tagen under matchen mot Strömsbergs IF
IFK Lidingö FK hemmaslog gästande Strömsbergs IF med en femetta på Lidingövallen. I IFK noterades fem olika målskyttar.

Redan i matchens 5e minut tog IFK ledningen genom Niklas Söderberg som nickade in ledningsmålet. IFK utökade sedan genom Oliver Powers i den 17e minuten och 3-0 gjordes av Hugo Lemne i matchens 40e minut.

I halvtid byttes Niklas Söderberg och Hugo Lemne ut och in kom Felix Mårtensson och Per Boltegård Blom.

I andra halvlek inledde IFK svagt. Nikodemus Granberg byttes ut efter 54a minuter in kom Daniel Aslan. IFK fortsatte sedan med sina byten och bytte ut Otto Hultman mot Jonathan Bengtsson i den 64e minuten och Nicolaus Elfström ut mot Wilhelm Wiking i den 70e minuten.

I den 78e minuten reducerade gästerna till 3-1 innan Philip Göransson gjorde 4-1 i den 81a minuten och inbytte Wilhelm Wiking gjorde 5-1 i den 86e minuten.

I helgen åker IFK till Västerås för att ta sig an femteplacerade Skiljebo SK.