Herr

En vinst, en förlust.

Publicerad 2019-02-21 22:18
Ibland speglar inte prestationen resultatet av olika anledningar. Vi har två exempel på detta från våra två föregående matcher.

Första matchen är mot ett FC Stockholm med idel duktiga och i sammanhanget äldre spelare som har spelat i många år i antingen div 2 eller i flera fall högre upp i seriesystemet. Hög teknisk kvalitet och lagom med taktisk cynism. En perfekt match att testa vår mentalitet.

Motståndarna gör två mål på avslut med flera försvarare i vägen, dvs inga rena målchanser. Skickligt. Vi missar tyvärr ett friläge och efter att ha skjutit i ribban på en frispark så lyckas FC rensa på mållinjen vid ett annat tillfälle. Summa är att vi va nöjda över många saker i spelet men oerhört besvikna över att ha förlorat.

I nästa match möter vi Kungsängen som lyckades kvala upp till vår serie inför denna säsong. Vi har förvisso full kontroll på matchen men är inte helt nöjda med stora delar av första halvlek. Efter att Kungsängen dragit på sig ett rött kort så går vi ifrån till 3-0. 1-0 Bergman (Johansson) 2-0 Bergman 3-0 Simon S (u19).

I båda matcherna har vi gått runt på alla spelare och vi är inne i en period där vi saknar många spelare. Det är med all säkerhet något som känns igen i flera av lagen på vår nivå. Inför helgens match mot duktiga Enskede från den södra serien så är inte mindre än 4-5 spelare bortresta och ett fåtal skadade och sjuka på det.

Vi spelar äntligen på sköna Lidingövallen, välkommen ner! 15.30 lördag.