Kevin
Tvåmålsskytten Kevin
Efter seger mot Kungsängen avancerar vi till kvartsfinal i Stockholm cup.

Det va en solig lördag på Kungsängens IP och sällan har vi så bra väder i början av mars, perfekt för fotboll!
Stockholm cup är en turnering där vi kan möta lag från 1an till 3an. I åttondelsfinalen lottades vi mot Kungsängen.

Matchen började vi bäst och vi hade 2 riktigt bra målchanser första 10 min men ingen utdelning. Kungsängen tog sig in i matchen och hade även dom några riktigt bra chanser. Summerat så var första halvlek jämn, vi hade mer boll och spelade stundtals bra.

Andra halvlek blev en konstig och svängig historia. Började jämnt och vi hade mer boll. 0-1 kom efter att ingen på planen egentligen fattade vad som hände. Ett distansskott styrdes på Brane och träffade löst stolpen men lämnade inte plan. Domaren dömde hörna, ångrade sig när han såg att bollen aldrig var ur spel. Nedsläpp samtidigt som Kungsängen flyttade upp för hörna. Niklas satte igång snabbt och Kevin vann en duell på mittplan och sprang ifrån resterande och tunnlade målvakten. Mycket märkligt mål.
0-2 var desto bättre. Ett bra anfall där vi tappar boll, återerövrar bra av Wilgot som lämnar bollen till Christopher som hittar Kevin vid bortre och han kan lägga in den i öppet mål. 0-3 kom av Hoffa i minut 72, även han assisterad av Christopher.

0-3 såg ut att stå sig fram tills att vi fick Kevin fri från halvplan vid ställningen 0-3 men trotts att han va någon meter in på egen halvplan när bollen slogs blev han avvinkad för offside (video granskning har gjorts). Kevin blev kapad men domaren bestämde sig för offside.

Istället i minut 88 kom 1-3 på kontring. Väldigt bra avslut av Kungsängen spelaren. Sista som hände var att Kungsängen fick straff och reducerade till 2-3.

En tillställning som hade mycket. Publikvänlig match med mycket underhållning. Skönt att gå segrande ur bataljen. Nästa match i cupen blir mot Farsta som gick vidare efter WO från Newroz.

Tack till er som var och kollade.

Nästa match vi spelar är träningsmatch i Vinnarhallen på söndag klockan 16:00 mot Huddinge.