Dam

Välkommen Julia!

Publicerad 2018-02-04 22:54
Img 1411
Julia Zetterström är tillbaka i IFK Lidingö.
Vi välkomnar Julia Zetterström tillbaka till IFK Lidingö efter några år i Halmstad.

Julia har som mål att alltid ha fotboll i sitt liv. Hon vill spela många år framöver, och när hon slutar som spelare så vill hon fortsättasom tränare/lagledare.

Hon har också en kandidatexamen i idrottsvetenskap med inriktning på idrottspsykologi. Julia kommer också att hjälpa till som assisterande tränare och mental coach i damlaget.

Hon började med fotboll när hon var sex år i IFK Österåker och spelade där i fyra år. Men det roligaste fotbollsminnet är betydligt färskare än så. För bara några månader sedan, när hon pluggade i Australien, så tillbringade hon en vecka med skollaget på the Gold Coast där de spelade futsal mot skollag från hela landet.

Största framgången är när Julia blev uttagen i Stadslaget som femtonåring. Men personligen tycker hon nog den starkaste prestationen är att hon kommit tillbaka efter en fotskada som gjort att hon inte kunnat spela för fullt på två år.

Ska hon plocka fram en enskild match som hon minns speciellt så blir det en semifinal i Skadevi Cup för många år sen med IFK Österåker. Det blev förlust på straffar mot Mariestad och stor besvikelse. Men när besvikelsen lagt sig gick det upp för laget att de gjort sin bästa match någonsin.

Julia hoppas att IFK Lidingö kan bli ett etablerat lag som spelar rolig och bra fotboll och kan hålla ihop i många år framöver

Berättat för Björn Jansson.
Md adid 20304960 md intersport 360x250 ifkl webshop a
Md nyhetsbrevet eaf2883  text
Md svenska spel
Md r d v rd banner svff 207x320
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub