Dam

Välkommen Emma!

Publicerad 2018-02-01 21:03
Img 0198
Emma Justerius gratuleras efter målet mot Älta. Foto: Clara Ledin.
Hon gjorde mål i första matchen med oss, nyförvärvet Emma Justerius. Först ut i raden av presentationer av nya spelare här på vår hemsida.

Emma har tränat med laget ett tag nu och spelade 90 minuter i träningsmatchen mot Älta i söndags. Hon spelade på innermittfältet och med ett distinkt avslut från strax utanför straffområdet satte hon vårt enda mål i matchen. Efter fint förarbete av Saga och Hedda, som spelade snett innåt bakåt.

Emmas mål med säsongen är att utvecklas som fotbollsspelare och bli starkare och mer explosiv på plan. Hon lovar att jobba hårt för en startplats och hoppas på ett framgångsrikt år för laget. Hon säger också att hon vill ha roligt på plan och utanför.

Hon började spela fotboll i Enebybergs fotbollslekis som sexåring. Bästa minnet var när hennes 98-lag 2012 vann St Erikscupen. Emma nämner också turneringen Piteå Summer Games som en fantastisk upplevelse. Att spela en turnering där solen aldrig gick ner, och med många roliga lag från olika delar av världen är ett fint minne.

Ett annat stort intresse för Emma är skidåkning, att träna mycket och hålla igång är något hon gillar.

Md adid 20304960 md intersport 360x250 ifkl webshop a
Md nyhetsbrevet eaf2883  text
Md svenska spel
Md r d v rd banner svff 207x320
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub