Söndag kväll 18.00 är det seriepremiär borta mot Stureby FF

Efter en lång försäsong, ja så känns det väl alltid så här års, så är det äntligen dags för första seriematchen i Division 1 södra Svealand för vår del. Vi reser till Hammarby IP för bortamatch mot Stureby FF.
Träningsveckan avslutades idag, lördag, med en lättare träning.

Sista träningsmatchen för våren spelades på vårt helgläger i Halmstad förra helgen. För motståndet stod Astrio som också är ett ungt division ett-lag.

Det blev förlust med 1-3 efter att vi tagit ledningen tidigt i första halvlek när Ebba skruvade in en hörna. Men halvleken var hemmalagets, med en rad hörnor och mer bollinnehav. I halvlek så stod det 1-1.

I andra halvlek var det jämnare bollinnehav men med en Haaland-lik anfallare på topp så lyckades de fixa två mål. Rättvist seger, även om det var i första halvlek som hemmalaget hade grepp om matchen.

Lägret i Halmstad var i första hand ett sätt att få vara tillsammans och bygga på lagkänslan ytterligare ett snäpp.

Så förutom träning och match, så blev det en del mer lekfyllda tävlingar med en halländsk "Fångarna på fortet" på lördagseftermiddagen.

Imorgon hoppas vi förstås på tre poäng i serieinledningen och på ert stöd.