Dam

Oavgjort borta mot P18

Publicerad 2021-09-25 21:56
62a46acf e542 4cc0 9616 a1f640afc959
0-0 och en tuff match mot P18 på det mjuka naturgräset på Visborgsvallen.

Avspark 14.00 en höstlördag med bästa tänkbara fotbollsväder. Hösttidtabell på båtarna till Gotland och vi har rest över sen fredagskväll.

Vi måste tänka på att inte rulla för löst och kort i laget, bollen stannar gärna i det mjuka gräset.

Första halvlek bjuder på en hel del kamp och räknar man in chanserna har vi några fler. En boll i mål där Blanca kommer förbi på vänsterkanten och spelar in till Talia som gör mål, offside vinkas det för…

Några avslut till för båda lagen, men inga högkaratiga. Mathilde får varning och byts mot Liv som tråcklar sig igenom i straffområdet men tas hårt av ett par försvaret och faller, domaren friar med händerna.

P18 får frispark och kör en fin variant med en låg rak förbi muren men deras anfallare når inte bollen. Men de hotar med långa bollar på forwards.

I andra halvlek blir det fler chanser åt båda hållen. Vi har något fler men allra vassaste chansen står P18 för när en hörna ger några chanser i boxen, bollen tar i stolpen efter lite flipperspel. Våra vassaste står Blanca för som gör sin back och vandrar in och trycker av ett hårt skott som målvakten får händerna på och styr över. Och så en reflexhand på ett avslut från Talia. Ja, vi har fler inspel i straffområdet speciellt mot slutet men det vill sig inte. Och några hörnor.

P18 har också fler chanser. Ett par frisparkar i bra läge och några hörnor, och fler försök längs högerkanten men vi håller emot bra där.

Men några mål blir det inte i matchen, vilket vi kanske är mest besvikna över. En tuff match, P18 är ett fysiskt lag och vi har bara en avbytare som är helt utan skavanker.


Vi tackar P18, publiken för fin inramning och domarna.

Björn Jansson.
Md klubbshop 2019
Md nyhetsbrevet  nov 2020
Md r d v rd banner svff 207x320
Md svenska spel
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub