Dam

Noelle Larsson återvänder från division 1

Publicerad 2019-08-28 11:50
Noelle1
Noelle är tillbaka i Lidingö
IFK Lidingö FKs damer får in den sista pusselbiten när Noelle Larsson, 17, återvänder från FC Djursholm och division 1.

Noelle fick sitt stora genombrott förra säsongen när hon startade samtliga matcher som mittback i IFKs damer division 2. Många minns matchen då den då 16 åriga tjejen nickade in tre mål på lika många hörnor och därmed gjorde hattrick. På Fotbollsgalan uppmärksammades hon för sina insatser och tog emot Elin Flyborg stipendium som tilldelas unga och talangfulla tjejer. När det stod klart att IFK åkte ur division 2 var det självklart att Noelle skulle pröva sina vingar i en annan verksamhet och valet föll på FC Djursholm i division 1. Under första halvan av säsongen blev det fyra starter och åtta inhopp för Noelle i division 1 Södra Svealand men nu väljer den 17 åriga talangen att vända hem och avsluta säsongen med IFK Lidingö FK.

-"Vi blev såklart glada när Noelle hörde av sig, både för att det är en spelartyp som ger oss kvaliteter men också för att det är en Lidingötjej som hela truppen välkomnar med glädje". Säger Akademichef Magnus Bodsgård

IFKs sista övergång blev klar under torsdagsförmiddagen. Noelle blev därmed den fjärde spelaren att ansluta och samtliga av spelarna kommer med erfarenheter från division 1 och högre.

Magnus Bodsgård fortsätter,

-"Vi har nu lyckats knyta till oss fyra spelare inför de sista omgångarna och förstärker mer eller mindre varje lagdel. Vi står också bättre rustade för eventuella skador eller avstängningar vilket i slutändan kan vara avgörande. Vårt mål inför säsongen var att skapa en träningsmiljö som håller hög standard och det har vi lyckats med. Nu ska vi också försöka att fortsätta vinna fotbollsmatcher".

Samtliga nyförvärven är spelklara till nästa omgång där IFK Lidingö FKs damer möter serietrean Karlbergs BK på bortaplan.

IFKs kommande matcher (tabellplacering just nu) :

7 september 14:00 Karlbergs BK (3) - IFK Lidingö FK

14 september 13:30 IFK Lidingö FK - Essinge IK (2)

18 september 20:15 IFK Lidingö FK - Lindhagen FF (4)

22 september 16:00 Vallentuna BK DF (8) - IFK Lidingö FK

29 september 16:00 IFK Lidingö FK - Spånga IS FK (5)

5 oktober 17:00 Mariebergs SK (6) - IFK Lidingö FK

Md klubbshop 2019
Md f reningsbrevet
Md la travel annons traningslager ifklidingo
Md kontakta spelklar
Md svenska spel
Md sponsorhuset
Md ifk lidingo v nner
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub