Dam

Hannah till Halmstad

Publicerad 2019-06-11 07:53
Hannah
Hannah Björkegren debuterade och gjorde mål mot Älta under försäsongen.
Damernas yngsta spelare Hannah Björkegren är uttagen att representera Stockholm under utvecklingslägret i Halmstad i slutet av juni.

Hannah debuterade på försäsongen och har sedan dess fått speltid i mer eller mindre varje match under våren. Och när de andra spelarna tar en välförtjänt semester fortsätter hennes äventyr under sommaren.

"Svenska Fotbollförbundets Utvecklingsläger genomförs i Halmstad för 15-åriga fotbollsspelare, där alla Sveriges 24 distrikt är representerade. Lägrena har arrangerats i många år, redan 1956 arrangerades det första pojklägret i Malmahed i Malmköping. Där genomfördes lägret fram till 1965.

Från 1965 och framåt är lägret förlagt på Halmstad Arena (f d Sannarps IP) i Halmstad. Det var också i Halmstad som det första flicklägret arrangerades 1981.

Under veckan samlar SvFFs 24 distriktsförbund de 16 spelare som just nu har hunnit längst i sin utveckling, för ett läger på sex intensiva dagar med utbildning i träning och spel. Från dessa spelare ska sedan ett landslag formas under hösten".

-SvFF

Vi vill önska Hannah stort lycka till i Halmstad och ser fram emot att se Hannah fortsätta utvecklas i den blå-vit-randiga tröjan!

Md klubbshop 2019
Md f reningsbrevet
Md la travel annons traningslager ifklidingo
Md kontakta spelklar
Md svenska spel
Md sponsorhuset
Md ifk lidingo v nner
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub