Damjuniorerna vidare till kvartsfinal i DM

Publicerad 2019-03-17 17:40
90a6eaff ac22 443b aa05 d306882e97cd
11-1 blev slutresultatet mot Hässelby

IFK Lidingös juniorer med många av spelarna i damtruppen tog tag i matchen redan från start och efter första halvlek stod det 4-0 till hemmalaget. Femke satte de två första målen och Hannah trean och fyran, och hela laget presterade stabilt spel med en rad chanser utöver målen. En snygg volley på hörna var Hässelbys enda kvalificerade chans.

I andra halvlek fortsatte dominansen och målen fortsatte att komma. Femke satte tre till i andra halvlek, Lollo och Mathilde fick visa upp snygga skott i mål, Liv och Elin från Dam U satte också varsitt mål. Hässelby fick ett tröstmål när de snodde boll på vår planhalva.

En säker seger med bra spel och många, många skapade chanser. I kvartsfinalen blir det tuffare motstånd, de möter vi fjolårets vinnare Älvsjö som satsar på DM.