Dam

Damerna värvar dubbelt

Publicerad 2019-08-22 21:47
Amandaamy
Amanda Nygren till vänster och Amy Jeppsson till höger.
Fönstret för övergångar är påväg att stängas, men IFKs damer ser till att få in förstärkningar i sista stunden. Vi hälsar Amanda Nygren och Amy Jeppson välkomna till laget.

-"Det har gått ganska snabbt de senaste dagarna. Vi fick höra att Amanda och Amy precis flyttat upp till Stockholm. Amanda från Göteborg och Amy från Skåne. Sedan tittade de på vår träning i måndags och deltog på träningen igår och ikväll (torsdag). Vi känner att vi inte behöver tveka en sekund utan är väldigt glada att de vill ansluta inför en spännande höst". Berättar Akademichef Magnus Bodsgård.

Amanda Nygren född 2001 har redan hunnit göra ett 20-tal matcher i Elitettan och flicklandslag. Amy Jeppsson född 1993 ansluter med rutin från division 1. Det betyder att IFK Lidingö FK under sommarens fönster har fått in tre nya tjejer som stärker upp och ger mer konkurrens inom laget. Något som Akademichefen ser mycket positivt på.
-"Nu ser konkurrensen i truppen riktigt bra ut och förhoppningsvis bidrar det också till att varje träning blir ännu lite bättre. Det blir viktigt att fortsätta att arbeta med vår träningsmiljö och att vara många tränare på planen så att vi kan slipa på detaljerna. Att få in flera duktiga spelare gör också att Sara får ett riktigt bra antal spelare på träningarna och nu har vi kunnat träna 11 mot 11 två träningar i rad".

Akademichef Magnus Bodsgård ser positivt på truppen men vill fortfarande öppna upp för att något mer skulle kunna hända under de sista dagarna av fönstret.
-"Det kan alltid hända saker. Vi är jättenöjda med den truppen vi har men ser såklart att det finns utrymme att starka upp på vissa positioner. Vi har ju också fördelen att vi har Dam U och Dam V där spelare kan spela om de inte får speltid i A-laget. Jag tror att alla spelare mår bra av konkurrens och det är när vi har mycket spelare i träning som vi verkligen får till den miljön vi strävar efter. Vi vill fortsätta ge en miljö där spelare utvecklas och får motivation".

Nästa hemmamatch för IFK Lidingö FKs damer är nu på Lördag kl.13.30 när laget gästas av Vasastans BK.

Md klubbshop 2019
Md f reningsbrevet
Md la travel annons traningslager ifklidingo
Md kontakta spelklar
Md svenska spel
Md sponsorhuset
Md ifk lidingo v nner
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub