Uppdatering gällande Covid-19

Publicerad 2020-03-18 16:39
Uppdatering gällande Covid-19 och IFK Lidingö Fotbollsklubbs verksamhet. Inom klubben är vi mycket noga med att följa utvecklingen och agera efter dom riktlinjer som uppkommer. (2020-03-18 kl. 16.00)

Det har inte undgått någon att det just nu råder viss oro i samhället och vi får många frågor gällande föreningens verksamhet. Vårt förhållningssätt i rådande läge är att anpassa vår verksamhet och vidta de åtgärder som situationen kräver. De beslut vi tar baserar vi på den information som finns tillgänglig och på regeringens och ansvariga myndigheters direktiv. Samtidigt är vi medvetna om att situationen förändras hela tiden och att vi kan behöva ompröva ställningstaganden.

Utgångspunkten i nuläget är att vi fortsätter att bedriva vår fotbollsverksamhet som vanligt, dock enbart utomhus. Planerade inomhusträningar kommer lagen därför bli tvungna att flytta utomhus eller ställa in och vi avråder bestämt från alla typer av möten och sammankomster som inte är direkt nödvändiga. Samtliga spelare i föreningen byter om för träning hemma och inte i omklädningsrum.

Det är också mycket viktigt att inga spelare, ledare eller övriga som uppvisar förkylningssymptom deltar i gemensamma aktiviteter eller besöker idrottsanläggningarna. Det personliga ansvaret är oerhört viktigt.

Personalen på fotbollskontoret jobbar som vanligt heltid med undantaget att det är ojämn bemanning på plats nere på Lidingövallen tillsvidare, önskar man träffa någon från fotbollskontoret så maila först för att boka tid.

IFK Lidingö FK har beslutat att ställa in och istället flytta fram dom två cuphelgerna som skulle varit på Lidingövallen helgerna 21-22 mars och 28-29 mars till senare datum för att undvika större folksamlingar i samband med det. Caféet på Lidingövallen håller stängt tillsvidare.

För mer information om coronaviruset och de direktiv som föreningen förhåller sig till finns att läsa på länkarna nedan:

RF

Folkhälsomyndigheten

1177.se

SvFF, Svenskfotboll.se

StFF, Stockholms Fotbollförbund

Klubbchef Markus Karlsson
Md klubbshop 2019
Md f reningsbrevet
Md la travel annons traningslager ifklidingo
Md kontakta spelklar
Md svenska spel
Md sponsorhuset
Md ifk lidingo v nner
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub