Svensk fotboll startar insamling till förmån för krigsoffer i Ukraina

Publicerad 2022-03-02 16:57
Ukrainas flagga
Med anledning av den ryska invasionen av Ukraina så startar Svenska Fotbollförbundet, Föreningen Svensk Elitfotboll, Elitfotboll Dam, Svenska Fotbollssupporterunionen (SFSU) och alla elitklubbar i Allsvenskan, OBOS Damallsvenskan, Superettan, Elitettan och Ettan fotboll en insamling till förmån för alla krigsoffer i Ukraina.

Kriget i Ukraina berör och påverkar oss alla, våra tankar är med det ukrainska folket. Alla upplever vi på något sätt en närhet till kriget och i våra ligor har vi spelare som personligen drabbats av Rysslands invasion.

Fotbollen vill som den folkrörelse och enande kraft i samhället vi är ta det ansvar vi kan genom att starta en insamling för krigsoffer i Ukraina.

Sverige för UNHCR är på plats med nödhjälp och skydd och kan med allas hjälp göra ett ännu bättre arbete för alla krigsoffer i landet.

Swisha en gåva till Sverige för UNHCR på 123 129 50 21 om du vill vara med och bidra för att hjälpa folket i Ukraina. Ett akut nödpaket som räddar liv i kriser kostar 370 kronor.

IFK Lidingö Fotbollklubb sluter självklart upp till det här initiativet.

Md adid 20304960 md intersport 360x250 ifkl webshop a
Md nyhetsbrevet eaf2883  text
Md svenska spel
Md r d v rd banner svff 207x320
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub