Som sponsor är du med och gör skillnad!

Publicerad 2020-11-25 13:41
Stureh
Vart tredje barnhushåll på ön är engagerat i klubben

IFK Lidingö FK är en av Sveriges största fotbollsklubbar med över 3 000 spelare.

Nästan alla pojkar och drygt hälften av alla flickor som växer upp på Lidingö spelar någon gång under sin uppväxt fotboll i klubben. Så vi kan med fog säga att hela ön samlas runt vår klubb. Att vi dessutom har en mycket intressant målgrupp för de flesta företag, kan många av våra samarbetspartners skriva under på. Ett exempel är restaurang Sturehof som har köpt rättigheten till vår interna knatteliga som heter "Sturehofsligan" sedan flera år tillbaka. Och är enligt restauranggruppen deras bästa sponsorupplägg någonsin.

Vill du också synas mer?

Vår hemsida, våra matchställ, skyltar runt på vår hemmaarena Lidingövallen och nu senast vår Klubb-tv, ger goda möjligheter till exponering. Att gå in och "äga" våra populära vår- och höstcuper är också en ny möjlighet inför kommande säsong. Andra väljer att sponsra oss för att få så kallad goodwill. I vissa fall väljer också företag att sponsra IFK Lidingö FK av personliga skäl, kanske finns det en geografisk, verksamhetsmässig eller familjerelaterad koppling mellan föreningen och företaget.

Köp en rättighet

Du kan köpa rätten att på ett tydligt sätt kommunicera löpande med alla våra medlemmar, bland annat via vår vår- och höstcup som du får namnge. Cuperna spelas på Lidingövallen. Kommunicera med alla dessa föräldrar, spelarnas supporters som troget stöttar i vått som torrt. Självklart kommer vi också att berätta om ditt företag i vårt Nyhetsbrev som skickas ut till våra 3 500 medlemmar.

Rättighetsägare till IFK Lidingö vår/höst cup med över 120 lag i varje cup.

Att vara med i ett av våra Nyhetsbrev som går ut till alla medlemmar och intressenter.

Att vid cuperna vara närvarande på plats för att sälja in sitt företag, dela ut erbjudanden.

Att vara med i alla utskick för cuperna.

Att synas med erbjudande på vår Klubb-tv på Café Vallen (65" skärm).

Banderoll och vepor som sitter nere vid plan på Lidingövallen året runt.

Att kunna erbjuda alla ledare och föräldrar något unikt.

Bygg en relation med en målgrupp som uppskattar engagemang och kommer att vara intresserad av dina produkter eller tjänster för endast 85 000 kr. Är du intresserad kan vi med säkerhet hitta på en skräddarsydd lösning som passar dig och ditt företag. Vi kan titta på fler möjligheter, som till exempel närvaro på vår hemsida, på kläder. Kanske döpa om hela arenan!

Hör av dig till Lennart Söderblom om du vill veta mer! lennart@moconetwork.com

IFK Lidingö FK har cirka 150 tjej- och killag i alla åldrar, från de allra minsta till A-lag. Vårt mål är att så många som möjligt ska spela fotboll så länge som möjligt på vår ö. Varje år anmäler vi närmare 200 lag till St Eriks-cupen och spelar cirka 4 000 seriespelsmatcher i Stockholmsregionen. Utöver detta deltar våra lag i flera cuper under året, så vi summerar drygt 10 000 sammankomster och 130 000 deltagartillfällen årligen.

Fotbollskontoret
Md adid 20304960 md intersport 360x250 ifkl webshop a
Md nyhetsbrevet eaf2883  text
Md svenska spel
Md r d v rd banner svff 207x320
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub