IFKs nyhetsredaktör.

Publicerad 2017-10-06 15:38
P 96 9
P96:9, tolv år sedan.
Från och med nästa vecka kommer vi veckovis publicera ett antal artiklar om vår fantastiska klubb. Vi har glädjen att ha en egen nyhetsredaktör som förser oss med intressant läsning.

Här presenterar han sig själv:

Jag heter Gabriel Zetterström, är 21 år och ska berätta historier från klubbens alla hörn under de kommande månaderna. IFK Lidingö FK har alltid varit en stor del av mitt liv - det var här jag började spela i Fotbollsskolan, det är här jag gått genom kvarterslag och utvecklingslag, det är här jag jobbat som såväl domare som tränare, det är här jag tog mina första stapplande steg på seniornivå. Bortsett en utflykt till Djurgården har jag varit Lidingö trogen hela min karriär. För närvarande spelar jag i B-laget i division 7.


Att skriva är, jämte fotbollen, en stor passion. 2016 började jag skriva för Chelsearedaktionen på SvenskaFans och blev sedermera redaktör för sidan. När Afrikanska mästerskapen drog igång i januari startade jag och en vän upp bevakningen på hemsidan. Jag skriver inte bara om fotboll, förra hösten var jag nominerad till lilla Augustpriset, Sveriges största litterära tävling för unga skrivande. Jag har också fått några politiska artiklar publicerade.

I framtiden vill jag syssla med att skriva, om det blir skönlitterärt, om fotboll, politik eller något helt annat, får vi se. Målet med det här uppdraget är att veckovis porträttera olika personer inom och runt om IFK Lidingö FK - spelare, ledare, föräldrar, domare, vaktmästare - som alla behövs för att göra föreningen så fantastisk som den är.


Md adid 20304960 md intersport 360x250 ifkl webshop a
Md nyhetsbrevet eaf2883  text
Md svenska spel
Md r d v rd banner svff 207x320
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub