Bergshotellet i Järvsö, ny samarbetspartner.

Publicerad 2018-06-18 20:23
Wildhuss o bodsg rd  bb
En nöjd Magnus Bodsgård överlämnar en Fotbollsskole T-shirt till Rikard Wildhuss.
– När det visade sig att en av våra duktiga kvarterslagstränare också äger ett hotell i skid- och cykelmetropolen Järvsö så tänkte jag. Detta måste det gå att göra något bra av. Magnus Bodsgård, sponsringsansvarig i IFK Lidingö FK behövde inte fundera länge, utan tog kontakt med Rikard Wildhuss, vd för Bergshotellet i Järvsö. Det blev ett möte som alla medlemmar i klubben kan dra nytta av.

Järvsö är sedan länge en metropol för familjer som gillar aktivt friluftsliv. Där finns något att göra för alla åldrar. Inte bara i de självklara sporterna som skidor på vintern och under sommaren mountainbike, downhillcykling i cykelparken samt djurparken Järvzoo. Järvsö är en genuin och levande by med god mat och fina naturupplevelser. Dessutom ligger det bara tre timmars bilfärd från Stockholm.

De båda herrarna hade mycket att prata om. Rikard har varit gäst i Järvsö sedan 1997 och när möjligheten att köpa hotellet plötsligt dök upp i höstas tvekade han inte länge.

– Bergshotellet är nybyggt och tänk om det hade funnits där när mina barn var små. Det ligger mitt i barnområdet för cykling respektive skidåkning med rullband och barnknapplift tio meter från hotellet.

Rikard bor på Lidingö sedan år 2004 och en kompis rekommenderade IFK Lidingö FK. Inte bara för fotbollen utan lika mycket för goda ledare, bra stämning och gemenskap långt utanför fotbollsplanen.

– Jag anmälde barnen till Fotbollsskolan och när det senare blev dags för kvarterslaget, bestämde jag mig för att bli ledare och tränare i respektive lag.

– Det är drygt sex år sedan och jag är fortfarande kvarterslagstränare. Det är kul och ger så oerhört mycket tillbaka.

Och Rikard ger också. 2017 blev han på fotbollsgalan utsedd till Årets kvarterslagstränare. Och nu utökas och fördjupas kontakterna.

–Självklart finns det ett kommersiellt intresse för mig att ge riktade erbjudanden till medlemmarna i klubben. Sommartid kommer vi att ha kanonerbjudande för boende på hotellet som kombineras med besök på Järvzoo eller cykling i cykelparken.

– Under vintern kommer våra erbjudanden att handla om specialerbjudanden under utvalda veckor med gratis liftkort, skidhyra och skidskola för barn upp till sex år.

Dessutom är det många lag från IFK Lidingö FK som åker till närliggande Ljusdal på cuper och träningar.

– Vi är ett familjehotell, som är byggt för att få in 2-6 personer i varje rum. Det innebär att vi lätt får in ett fotbollslag i 2-3 rum.

Magnus Bodsgård är mycket nöjd med samarbetsavtalet som löper över tre år.

– Detta ger ytterligare en dimension till medlemskapet. Det är många av våra familjer som ser fördelarna med Järvsö, där just Bergshotellet är navet i aktiviteterna.

Här hittar du mer information om IFK Lidingö FK:s nya samarbetspartner, värd för Fotbollslek och Fotbollsskolan: www.bergshotellet.se samt de erbjudanden som finns för sommarens aktiviteter i Järvsö.

Md klubbshop 2019
Md matchen mot cancer  annons hemsidan  insamling cancerfonden
Md sponsorhuset
Md kontakta spelklar
Md ifk lidingo v nner
Md svenska spel
Md stodmedlem
Md namskylt laktaren
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub