P10:6

Nu är fotbollssäsongen igång

21 jan, 2018
Sm square img 0049
Jättekul att så många kom till dagens träning i Larsberg - årets första efter juluppehållet.
Md img 9223

Miniderby på Gångsätra

15 okt, 2017
Under strålande sol och riktigt britt-sommarvärme så intogs Gångsätra BP av ett gäng fotbollssugna 2010-or. Läs mer

Kylslaget på Vallen - men P10:6 var heta!

8 okt, 2017
Den sista match-helgen fick ett kanonfint avslut. Laget levererade två fina matcher - stundom otroligt spännande resultatmässigt. Två matcher som spelades i iskallt och regnigt väder gav oss två vinster som fick avsluta bokslutet över vår framfart i Sturehofsligan. Nästa helg möter vi våra kompisar i Käppala-laget för ett par träningsmatcher och det ser vi fram emot. Helgen efter är det dags för vår första "cup" - klubbens egna arrangemang "Höstpokalen". Vi ses!

En helg full av fotboll

27 aug, 2017
Sm square img 8748
Helgen bjöd på en massa juste fotboll i form av en väldigt välbesökt träning i lördags och sedan två riktigt bra och tuffa matcher i söndagens Sturehofsliga. Nu är vi igång!

IFK Lidingö FK deltog vid Tipselitkonferens

14 feb, 2018
Sm square tipselit se
När Tipselit arrangerade konferens i Torrevieja, Spanien, fick IFK Lidingö FK en inbjudan vara med och deltog gjorde Magnus Bodsgård. Läs mer

Värmen på Lidingövallen!

8 feb, 2018
Nu är värmen igång på hela Lidingövallens konstgräs. Läs mer

Öppen träning för tjejer!

6 feb, 2018
Sm square 7004
Är du en före detta spelare född 04-00 som slutat, men hade varit sugen på att lira en gång i veckan? Eller känner du att du inte har viljan eller tiden att träna i ett av lagen som redan finns, men hade velat spela fotboll ändå? Då kan detta vara något för dig!! Läs mer

El på Lidingövallen!?

30 jan, 2018
Imorgon tisdag så kommer Unisports installatörer påbörja arbetet med att åtgärda dom problem som uppstod när vi skulle starta upp värmen av planen på Lidingövallen. Det är omkopplingar i 4 st. elskåp som ska göras och det beräknas vara klart i början på nästa vecka och förhoppningsvis i drift därefter. I övrigt så plogar vaktmästarna planen i den mån det går och ni ska fortsatt hålla koll på hemsidan om det är spelbart. Röd flagg då det INTE är spelbart.

Värmen på Lidingövallen

10 jan, 2018
Vi har tyvärr inte fått på planvärmen som det var tänkt denna vecka, Installatörerna säger att det beror på att när man slog på för fullt så utlöste säkringarna vilket dom inte hade gjort tidigare då man testkörde anläggningen, man jobbar så klart på hur det skall lösas så fort som möjligt, vi kommer att informera på hemsidan vad som händer.
Md webshopen
Md sponsorhuset
Md kontakta spelklar
Md ifk lidingo v nner
Md stodmedlem
Md sports international hemsidan  2
Md namskylt laktaren
Md svenska spel
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub