P00:2

Välkommen till IFK Lidingö FK P00:2

Detta är vår nya hemsida. Informationen som ligger på den gamla hemsidan på www.laget.se kan från och med nu vara inaktuell.

P00:2 är en relativt stor trupp med cirka 25 spelare. Vi spelar under 2017 i div 1 och div 2 i Sanktan. Vi tränar två gånger i veckan och så mycket vi kan med hänsyn till hall- och plantider under lågsäsong. IFK Lidingö har en väl fungerande organisation för hela åldersgruppen i likhet med tidigare årgångar, med rotation i både träning och match och en fortlöpande kommunikation mellan lagen. Då erfarenheten visar att många lag2-spelare förr eller senare tar klivet upp i akademiverksamheten är vår ambition i lag 2 att erbjuda de spelare som har ambitionen att försöka bli så bra fotbollsspelare som möjligt utifrån sina förutsättningar en bra miljö att utvecklas i. Vi förutsätter därför ett stort fokus på träning och match och en hög närvaro i gruppen.

Träningstider 2017 (se kalendern för aktuella uppgifter).

Spelarna samlas 15 min före utsatt tid till varje träning. Räkna med att det kan ta 15 minuter ytterligare att jogga ned och avsluta träningen. Medtag sedvanlig fotbollsutrustning, samt välfylld vattenflaska till varje träning!

Md webshopen
Md sponsorhuset
Md kontakta spelklar
Md ifk lidingo v nner
Md stodmedlem
Md sports international hemsidan  2
Md namskylt laktaren
Md svenska spel
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub