PT-Fotboll

För dig som vill träna extra individuellt eller i grupp om max 4 spelare har vi PT-Fotboll med föreningsinstruktörer från IFK Lidingö FK.

Varje träningspass är 60min och innehållet, tid och plats sker i överenskommelse med tränaren, minst 3 pass måste bokas och tiderna är mellan 13:00-17:00, vardagar på Lidingö (se helg och lag -pt nedan). Tillsammans med tränaren bestämmer du vad du vill träna extra på eller om du önskar att tränaren går igenom flera tekniska moment. Efter att ha gjort minst 3 pass kommer tränaren också kunna ge dig mycket feedback.

Läs mer om våra instruktörer längre ned.Kostnad,
950kr/pass minimum 3 pass,
1-4 spelare.
Faktura skickas till beställare.

Önskar du att veta mer eller beställa PT-Fotboll?

Kontakta instruktörerna längre ned på sidan.
Eventuellt övergripande frågor kan du maila till Markus Karlsson på mackan@ifklidingofk.se


Lagträning med Akademi-instruktör

Vill ni som lag ha en träning med en instruktör från Akademin kan ni nu boka extra träningspass. Dessa träningar sker på ert lags träningstid eller på nybyggda Bo-planen och är 60min på plan, samling sker 15min före träning. Ni som lag bestämmer ett tema för träningen och instruktören planerar och håller i träningen. Dessa pass bokas på samma sätt som PT-träningen via mail till johan@ifklidingofk.se kostnaden är 1250kr inkl. planhyra, faktura skickas till lagkontakt. Det finns även möjlighet att köra denna typen av PT-pass på helger, då är kostnaden 1500kr.

Tränare

Vid beställning av pass kommer vi behöva veta, hur många spelare och ungefärlig tid ni vill träna. Kontakta någon av tränarna nedan för att göra en beställning.

Johan Casselborg
johan@ifklidingofk.se
Tränare för, F08:A & P09:A


Ammar Al-Dujaili
amar_ali1057@outlook.com
Tränare för, P07:A1 & P08:A2
Md intersport 360x250 webshop
Md nyhetsbrevet eaf2883  text
Md svenska spel
Md r d v rd banner svff 207x320
Md sponsorhuset
Md stodmedlem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub