PT-Fotboll

För dig som vill träna extra individuellt eller i grupp om max 4 spelare har vi PT-Fotboll med föreningsinstruktörer från IFK Lidingö FK.

Varje träningspass är 60min och innehållet, tid och plats sker i överenskommelse med tränaren, minst 3 pass måste bokas och tiderna är mellan 13:00-17:00, vardagar på Lidingö. Tillsammans med tränaren bestämmer du vad du vill träna extra på eller om du önskar att tränaren går igenom flera tekniska moment. Efter att ha gjort minst 3 pass kommer tränaren också kunna ge dig mycket feedback.


Våra instruktörer,
Johan Casselborg
Sara Olsson
Eric Undhammar


Kostnad,
950kr/pass minimum 3 pass,
Faktura skickas till beställare.


Önskar du att veta mer eller beställa PT-Fotboll?

Maila dina frågor till Johan Casselborg på johan@ifklidingofk.se eller för att beställa PT-Fotboll.
Vid beställning av pass kommer vi behöva veta, hur många spelare och ungefärlig tid ni vill träna, sedan kontaktas ni av en tränare som bokar in era pass enligt överenskommelse med er samt planerar innehållet.


Lagträning med Akademi-instruktör

Vill ni som lag ha en träning med en instruktör från Akademin kan ni nu boka extra träningspass. Dessa träningar sker på ert lags träningstid eller på nybyggda Bo-planen och är 60min på plan, samling sker 15min före träning. Ni som lag bestämmer ett tema för träningen och instruktören planerar och håller i träningen. Dessa pass bokas på samma sätt som PT-träningen via mail till johan@ifklidingofk.se kostnaden är 1200kr inkl. planhyra, faktura skickas till lagkontakt. Det finns även möjlighet att köra denna typen av PT-pass på helger, då är kostnaden 1500kr.Md klubbshop 2019
Md matchen mot cancer  annons hemsidan  insamling cancerfonden
Md sponsorhuset
Md kontakta spelklar
Md ifk lidingo v nner
Md svenska spel
Md stodmedlem
Md sports international hemsidan  2
Md namskylt laktaren
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub