Integration

IFK Lidingö FK jobbar aktivt med att få nyanlända att börja spela fotboll vilket vi tror bidrar till integration både i idrotten och i samhället.


- Vi arrangerar ett träningstillfälle i veckan vid förfrågan. Tisdagar klockan 16:30-18:00 på Stockby fotbollsplan (Ryttarv. 12, 181 41 LIDINGÖ), förutom vid helgdagar och skollov! Denna träning är öppen för alla att. Detta kommer att fortlöpa och vi gör det för att det ska vara en träning där vi får visa upp hur det ser ut på en fotbollsträning i IFK Lidingö FK. Men träningens huvudsyfte är att killarna ska ha roligt och samtidigt integreras i föreningen genom att när dem känner sig trygga och vill ska kunna gå in i något av de befintliga lagen i föreningen.

Under passen så har vi och ungdomarna en chans att lära känna varandra och det i sin tur kommer göra det lättare att få ungdomarna att gå in i rätt lag.

- Vi hjälper nyanlända spelare att komma in i lag och med utrustning samt kläder som skänkts av andra föreningsmedlemmar eller via sponsring.

Om ni har frågor om IFK Lidingö FK:s arbete med integration så kontakta
Magnus Pålsson: palsson@ifklidingofk.se
Eller Kickan Österblom: kickan@ifklidingofk.se

Md klubbshop 2019
Md matchen mot cancer  annons hemsidan  insamling cancerfonden
Md sponsorhuset
Md kontakta spelklar
Md ifk lidingo v nner
Md svenska spel
Md stodmedlem
Md sports international hemsidan  2
Md namskylt laktaren
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub